• PDF

Referenties

Hieronder vindt u een aantal ervaringen met J. de Jong Tuintonwerpen. Wilt u ook uw ervaring delen? Neem dan contact met ons op.

 

Via internet per toeval achter De Jong Tuinontwerper gekomen en daar zeker geen spijt van gehad. Onze tuin moest helemaal over de kop en leeggehaald worden want we wilden een meer onderhoudsvrije tuin laten aanleggen. Na een eerste oriëntatie op papier en vervolgens een uitgebreide 3D sfeerimpressie, kon uiteindelijk met de klus worden begonnen. Petje af hoe vaak Jappie langs is geweest om het proces ook te begeleiden tot aan het inplanten van de allerlaatste plant en met de garantie dat wat dood gaat t.z.t. zal worden vervangen. Onze keuze en mogelijk uw keuze is met Jappie een goeie keuze!

Fam. P & C Visser uit Dokkum

 

De tuin van ons en Jappie. Wij wilden graag een boerentuin bijpassend bij ons huis. Sowieso wilden we een tuin met de kleuren lila/paars en crème/wit en met verschillende soorten hortensia’s, beukenhagen en bomen , wat je terugvindt in een boerentuin. En hiermee gingen we met De Jong tuinontwerpen aan de slag. Van deze wensen heeft Jappie een mooi ontwerp gemaakt en heeft het ontwerp ingekleurd, zodat we direct een goed overzicht van het geheel kregen hoe het zou worden. Niet te druk, maar overzichtelijk. Wij hebben toen zelf de tuin aangelegd, maar Jappie had tijd vrijgemaakt om ons te helpen met hoe we bepaalde planten neer moesten zetten incl. de bomen. Het geheel is prachtig geworden. Pluspunt is ook als er een boom of plant binnen een bepaalde tijd dood gaat , je daar van hem gewoon een nieuwe voor terug krijgt. Al met al zijn wij in iedergeval tevreden.

Fam. Roorda uit Wouterswoude

 

Wij hebben met Jappie de Jong zeer goede ervaringen. In het begin hadden wij geen idee hoe onze tuin er uit zou moeten gaan zien. Tijdens het 1e oriënterende gesprek nam hij alle tijd om onze wensen te inventariseren en kwam hij al met de eerste ideeën. Hieruit volgde een mooi strak ontwerp, hetgeen ons inspireerde om wat nieuwe ideeën aan te brengen. Hij gaf ons hiervoor ook alle ruimte en tijd. Zijn visie is dat een tekening een richtlijn is en hij staat open voor nieuwe ideeën. We konden zelf bepalen wat we zelf zouden doen en wat we laten zouden doen. We hebben gekozen om alleen de bestrating te laten aanleggen. Jappie werkt samen met een vakbekwame en betrouwbare stratenmaker, zodat de terrassen, opsluitbanden en betonbielzen keurig en precies op patroon zijn gelegd. Het materiaal hebben wij deels zelf besteld en opgehaald en deels heeft Jappie dit voor ons verzorgd. Tijdens de bestrating was Jappie steeds aanwezig om de stratenmaker aanwijzingen te geven en om te bewaken dat het volgens plan werd aangelegd. De beplanting hebben wij helemaal aan Jappie overgelaten. Bij het inzetten hiervan was hij ook de hele tijd aanwezig zodat alles op de juiste plaats staat. Bij het hele proces is Jappie altijd stipt zijn afspraken nagekomen en de prijzen waren zeer schappelijk. Daarbij is hij een betrouwbaar en vriendelijk persoon. Kortom wij hebben nu een prachtige tuin voor jaren voor een heel schappelijke prijs en houden heel goede herinneringen over aan de samenwerking.

Jefta en Irena van den Berg uit Leeuwarden

 

Via vrienden van ons kregen wij het nummer van Jappie de Jong tuinontwerpen. Na een oriënterend gesprek kwam er een prachtig ontwerp op tafel geheel naar onze wens. Begin dit jaar hebben wij de tuin aangelegd en het resultaat is prachtig! Wij krijgen veel positieve reacties van onze visite en dorpsgenoten. Ik heb dan ook altijd een stapeltje visitekaartjes op zak om uit te delen aan geïnteresseerden.

Margriet Mulder

 

Wij hebben het ontwerp en de uitvoering laten doen door J. de Jong Tuinontwerpen. Zelf hebben we geen verstand van tuinen e.d. maar door het juiste advies en de juiste begeleiding is het precies zo geworden als we graag wilden. Een onderhoudsvriendelijke strakke maar toch levendige tuin! Vooral nu alles in bloei staat kan je je ogen er niet vanaf houden! Wij zijn zeer tevreden!

Elisabeth Boersma uit Paesens